Plati cu autentificare

PLATI CU AUTENTIFICARE
Cum se procedează? În primul rând, pentru a vă putea proteja datele cu caracter personal, este nevoie de autentificare. Se completeaza online o solicitare, care va fi mai apoi confirmată prin adresa dumneavoastră de e-mail. În scurt timp cererea dumneavoastră va fi soluționată, și veți avea acces la platforma. Paşii care trebuie urmaţi pentru crearea contului sunt intuitivi şi rapid de parcurs.
 
Portalul CityOn facilitează schimbul de informații dintre Primăria Petrila și cetățeni, atât în cazul persoanelor fizice, cât și în cel al persoanelor juridice. Utilizatorii care accesează acest portal de E-Administrație beneficiază de un acces deosebit de facil la informațiile care îi vizează direct, cum ar fi obligațiile privind impozitele si taxele, contractele, consultarea registrului agricol sau stadiul unor cereri care au fost adresate instituției. De asemenea, aici puteți afla informații despre actele necesare, puteți descărca formulare tipizate cât și alte documente care țin de compartimentele de Impozite și Taxe/Comercial.

Taxele care pot fi platite pe portal:

  • Amenzi cu debit si fara debit
  • Taxa afisaj si reclama in scop de publicitate
  • Taxa aparare civila (PSI) persoane fizice  si persoane juridice
  • Impozit si taxa pe cladire persoane fizice  si persoane juridice
  • Impozit si taxa pe teren persoane fizice  si persoane juridice
  • Impozit auto
  • Taxa salubrizare persoane fizice  si persoane juridice
  • Taxa firma
De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că portalul CityOn se extinde pe zi ce trece, fiindu-i adăugate noi funcționalități și module menite să reducă birocrația și să faciliteze interacțiunea dintre cetățean si primărie. Multe din facilitățile portalului le puteți accesa fără a avea cont de utilizator (consultarea obligațiilor de plată, plata amenzilor și a altor taxe etc.), dar pentru a putea profita de întreg pachetul de servicii pe care vi l-am pus la dispoziție, vă rugăm să vă faceți un cont de utilizator

Alte modalități de plata online